8. SINIF, Ebeveyn, Uncategorized

Deneme Sınav Sonuçlarının Analizi

Merhaba kıymetli Gençler,

bir önceki paylaşımda sizlere yaptığım deneme sınavının sonuçlarını analizlerini paylaşmak istiyorum. Aranızda

  • çok başarılı (18-20 doğru)
  • başarılı (14-17 doğru)
  • orta (10-13 doğru)
  • düşük (1-9 doğru)

seviyede olanların olduğunu söyleyebilirim. Buna göre şimdiden bir tahmin yapmak gerekirse 14 doğrunun altında kalanların çok ama çok gayret sarfetmesi gerekiyor. Aksi halde LGS sınavında başarılı olmanız hayal olur.

Buna ek olarak, 14 ve üzerinde olan (başarılı ve çok başarılı) öğrenciler ise özellikle beceri temelli (yeni nesil) soruların çözümünde birden fazla kaynaktan yararlanmalıdır.

Sizler ile paylaştığım ve deneme sınavına katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Aşağıda deneme sınavına giren öğrencilerimizin 10 doğru ve üzerinde olanları paylaşıyorum:

E.N.T20 / 20
C.E.K20 / 20
A.D20 / 20
A.K18 / 20
H.S.K16 / 20
F.A16 / 20
A.T16 / 20
M.Y13 / 20
A.E.D13 / 20
N.G12 / 20
R.N11 / 20
E.B11 / 20

Buna benzer deneme sınavlarını sıkça yapacağım bu yıl içerisinde inş. Hemen şunu hatırlatayım, başkası ile değil kendiniz ile yarışın! Nasıl yani hocam diye sorarsanız; 11 doğrun varsa bunu sonraki denemede 13 yapmaya çalış… Yani bir sonraki adımda biraz daha yol almayı hedefle!

Ayrıca, bu deneme sınavının soruları geçen yıl yapılan Bursluluk sınav soruları olduğunu hatırlatmak isterim. Çözümleri aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Bu arada çözümleri izledikten sonra yanlışlarınızı kontrol ederek sınava girmeniz.

Hafta sonu sınava girecek öğrencilerime şimdiden başarılar dilerim.

Rabbim alın teri dökenin emeğini boşa çıkarmaz!

Yazar hakkında

Yazar, İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünden 2007 yılında mezun olduktan sonra 2011-2012 eğitim öğretim yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisansını tamamlamıştır. WEB TEKNOLOJİLERİNİN EV ÖDEVİ UYGULAMALARINDA KULLANIMININ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN YÖNÜYLE DEĞERLENDİRİLMESİ: 7. SINIF MATEMATİK DERSİ ÖRNEĞİ adlı yüksek lisans tezini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Fen ve Matematik Eğitimi Anabilim Dalında Doktora eğitimine devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir